Skip to the content

FlowIT samarbejder med private virksomheder

Her er et lille udvalg, af hvad private virksomheder siger om samarbejdet med FlowIT

”Vi havde et behov for et overblik over projektporteføljen hos NT. Vores flow i projekterne var godt, men vi manglede det store overblik, så vi kunne time vores ressourcer rigtigt, ”

Flemming Bundgaard, Projektleder NT (Nordjyllandstrafik)

Kundecase: Schneider Electrics

Løsning - Ny kundeplatform

FlowIT imødekom Schneider Electrics ønske om en ny kundeportal som lever op til kundernes forventninger om at få bedre overblik og hurtig tilgang til information.

Kundeportalen har integration med ERP-system, med fokus på at eliminere manuelt tastearbejde for serviceteknikerne hos Schneider Electrics.

Kundeportalen er baseret på FlowIT's løsningsplatform CoreFlow og Sharepoint fra Microsoft.

" Da vi valgte leverandør af kundeportalen, var FlowIT de mest innovative, da vi scannede markedet. Vi er fuld ud tilfredse med samarbejdet med FlowIT "

- Servicechef Flemming Lyngsfort, Schneider Electrics Buildings Denmark A/S

Vi har gennem en årrække anvendt en af FlowITs opbyggede og etablerede SharePoint løsninger til vores sagsstyring, og vi har netop, i et godt og konstruktivt samarbejde med Jan Fibæk fra FlowIT, flyttet denne løsning til SharePoint Online for komplet integration med vores Office 365 løsning.

Udviklingschef, Steen Førgaard Andersen, NJ Gruppen

Tidligere er vi kommet i mål med mange projekter, men noget kluntet. Vi overvejede dengang at implementere Microsoft Project, men vores virksomhed er ikke tung nok til, at det er godt værktøj. ProjectFlow 365 var mere intuitivt og skaleret til det, vi skal bruge.

Flemming Bundgaard, Projektleder, NT

NJ Gruppen, entreprise virksomheden fra Odense har flyttet sagsstyringen til SharePoint Online

NJ Gruppen A/S entreprise og udvikling

Et stærkt samarbejde flytter projekterne

NJ Gruppen opfører domiciler, erhvervsejendomme, detail- og dagligvarebutikker samt byggerier i hele Danmark, og har et skarpt fokus på samarbejdet og samle projektet, bygherren og byggeledelsen under et.

Teknologi: CoreFlow på SharePoint Online 

Projektstyring og gode projekter, NRGi anvender IT-løsninger fra FlowIT

Bedre overblik og beslutningsgrundlag

NT har gennem tiderne anvendt mange forskellige stykker software for at komme i mål med projekterne, og det har givet en noget uskøn proces, fortæller Flemming Bundgaard. Derfor var implementeringen af FlowIT optimal for den Nordjyske virksomhed, der nu har en strømlinet værktøjskasse. 

Teknologi: ProjectFlow 365

Min primære opgave er at sikre, at den nye kundeportal lever op til vores kunders forventninger om at få bedre overblik og hurtigere tilgang til information. Vi har lagt vægt på, at vores kunder automatisk får et samlet overblik over egne bygninger, besøg, reparationer m.m. Kunderne har også selv mulighed for at uploade relevante dokumenter. Vi og vores kunder er meget glade for den grafiske brugerflade. Den gør det let at overskue alle bygninger. En lille, men meget nyttig detalje i portalen er en lyskurve, der viser vores seneste vurdering af kundens energistatus.

Flemming Lyngsfort, Servicechef, Schneider Electric