Skip to the content

FlowIT lokation

Løsning til stat

Hos FlowIT har vi stor erfaring med ministerier og styrelser. Løsninger baseret i ProjectFlow med fokus på at understøtte projektarbejde og dokument håndtering, er områder som projektledere og konsulenter fra ministerier og styrelser ofte søger hjælp til. 

Kundecase: Det Kgl. Bibliotek

Problemstilling: Mangel på fælles løsning til projektoverblik
_______________________________________
Det Kgl. Biblioteks it-afdeling ønskede en løsning til at skabe overblik over de projekter, som de arbejder på sammen med den øvrige organisation, og implementerede derfor ProjectFlow. Udover det overordnede overblik over projekterne benyttes ProjectFlow også som arbejdsredskab for projektlederne bl.a. i forbindelse med statusrapportering og ressourcestyring for it-afdelings medarbejde i form af integration med mTIME.

Løsning: Projektoverblik gennem ProjectFlow

"ProjectFlow giver os overblik og transparens, så vores prioriteringer bliver gennemført."

Palle Rossil Hansen, It-udviklingschef, Det Kgl. Bibliotek

Projektstyring

 

Basismodulet i ProjectFlow er en SharePoint baseret IT-løsning til digitalisering af samarbejdet omkring projektarbejde, der styrker organisationers evne til gennemføre projekter effektivt.

Porteføljestyring

 

PPM-modulet bygger oven på Basis modulet og leverer funktionalitet til digitalisering af arbejdsprocesser, der styrker organisationen i at udvælge og gennemføre de rigtige projekter.

Økonomistyring

 

Økonomistyringsmodulet leverer funktionalitet til digitalisering af arbejdsprocesser, der hjælper projektledelsen til at styre projektøkonomien i forhold til det budgetteret mål.

Kundecase: Finanstilsynet

Problemstilling: Mangel på fælles system til understøttelse af projektarbejde.
_______________________________________
Til Finanstilsynets IT-afdeling har FlowIT leveret nyeste version af projekt- og porteføljestyringsportalen ProjectFlow på den stabile Microsoft SharePoint-platform. ProjectFlow er blevet tilpasset Finanstilsynets tilgang til projektarbejde, og porteføljemodulet er konfigureret til at kunne levere de oplysningerne og nøgletal som ledelsen har brug for at kunne arbejde proaktivt med porteføljen.

 

Løsning: System til projekt- og porteføljestyring

Løsning: Fælles system til projekt- og porteføljestyring, IT-understøttelse af Statens IT-model, nemmere og mere ensartet projektdokumenthåndtering.