Skip to the content

FlowIT cookies og persondatapolitik

Cookies og persondatapolitik 

Således anvender FlowIT cookies

Hvad er en cookie?

Cookies anvendes af stort set alle websites. I nogle tilfælde er cookies den eneste måde at få et website til at fungere efter hensigten.

En cookie er en fil, som lægges på din computer eller andet it-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser. Men cookies kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Den kan heller ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Denne hjemmeside anvender cookies. Du får information om, at vi sætter cookies, inden de sættes.

Cookies til statistik

Første gang du lander på denne hjemmeside, ser du et banner med information om cookies til statistik. Hvis du klikker på linket "Nej tak til cookies til statistik", sættes der ingen cookies til statistik. Vi bruger dog en cookie, for at huske dit nej tak til statistik. Ønsker du helt at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du slår cookies fra, kan du ikke logge på eller bruge andre funktioner, som forudsætter, at hjemmesiden kan huske dine valg.

Hvis du klikker dig videre til endnu en side uden at vælge "Nej tak ..." eller hvis du klikker "OK", sættes der cookies til at samle statistik, og banneret forsvinder. Vi bruger statistikken til at forbedre brugervenligheden. Oplysningerne i statistikken er anonyme og bliver ikke koblet til den enkelte bruger.

Cookies ved brugerundersøgelser

Når der gennemføres brugerundersøgelser anvendes der cookies. Dels til at styre hvor mange gange man som bruger ser invitationen til undersøgelsen. Dels registrerer cookies om man har svaret på undersøgelsen, og sikrer dermed, at man som bruger ikke ser invitationen til undersøgelsen igen, efter man har svaret.

Slet eller slå cookies fra i browseren

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services på internettet, du ikke kan bruge.

Alle browsere tillader, at du sletter dine cookies samlet eller enkeltvis. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken browser du anvender. Husk, at bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

 

Persondatapolitik

Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål.

Når du besøger www.flowit.dk, så indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden fx hvilken type browser, du bruger, din IP-adresse, herunder din netværkslokation og informationer om din computer.

Formålet med indsamlingen er at optimere din brugeroplevelse og hjemmesidens funktion. Behandlingen af oplysninger er nødvendig for, at vi kan forbedre hjemmesiden.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om din e-mailadresse. Udover e-mailadressen vælger du selv hvilke oplysninger, du vil give os. Formålet med indsamlingen er at varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve til dig.

Videregivelse af personoplysninger
Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift, forbedringer af hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve. Blandt andet videregives oplysning om din e-mailadresse, hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, til MailChimp, der forestår udsendelse af vores nyhedsbreve.

Dine rettigheder
For at skabe åbenhed omkring vores behandling af dine oplysninger skal vi som dataansvarlig oplyse dig om dine rettigheder.

Retten til indsigt
Du er altid berettiget til at anmode os om hvilke oplysninger, vi har registreret om dig, hvad formålet med vores registrering er, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger, der evt. måtte være, samt hvor oplysningerne stammer fra. Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig.

Retten til sletning
Du har i visse tilfælde ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen.

Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring
Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå i opbevaring.

Retten til dataportabilitet
Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, og du har derefter ret til at overføre oplysningerne til en anden dataansvarlig.

Retten til indsigelse
Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger med henblik på direkte markedsføring herunder den profilering, der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring. Ligeledes har du ret til – af grunde, der vedrører din personlige situation – at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser beskrevet i ovenstående afsnit.

Retten til at tilbagekalde samtykke
Du har til hver en tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af dine personoplysninger, herunder tilbagekaldelse af samtykke til fx vores nyhedsbrev.

Retten til at klage
Du kan til hver en tid indgive en klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet.

Få personlig sparring

Ønsker du ny viden om Office 365, SharePoint, SharePoint Online, porteføljestyring, projektstyring, økonomistyring eller andet, så klik her og få hjælp og svar på dine spørgsmål.