Skip to the content

Strategidag i Odeon er med til at udvikle os og vores kunder. FlowIT medarbejdere forklarer og viser løsninger.

Mission

Vi brænder for at løfte organisationers evne til at udvælge og gennemføre projekter effektivt vha. vores enkle og brugervenlige it-løsning. Dermed får vores kunder prioriteret projekterne, gennemført dem effektivt samt projekterne tidligere på "markedet". Ressourcer spares og gevinsterne ved projekterne realiseres tidligere. 

Til formålet har vi udviklet it-løsningen ProjectFlow, som vi integrerer tæt med Microsoft 365. ProjectFlow er et fleksibelt projekt- og porteføljestyringsværktøj, som er enkelt at anvende med en høj grad af skalérbarhed og muligheder for tilpasning og integration.

Vores konsulenter hjælper vores kunder med rådgivning, tilpasning og integration. 

På ProjectFlow brugerforum samler vi vores kunder i et fælles community, så vi kan udveksle erfaringer på tværs, og dermed drøfte hvordan vi generelt kan løfte udvalgte processer såsom projektstyring, porteføljestyring, ressourcestyring og tidsregistrering.

 

Ti ansatte er nu aktionærer i FlowIT A/S

Ti ansatte er nu aktionærer i FlowIT A/S

Mens mange IT-virksomheder bliver solgt til kapitalfonde og andre store IT-selskaber, så går FlowIT i Odense den anden vej.

FlowIT udvider antallet af aktionærer, så virksomheden pr. 31/3-2021 er ejet af ti ansatte og bestyrelsesformanden gennem hans selskab.

En stærk kultur

Teambuilding i naturskønne omgivelser for konsulenterne i FlowIT

Karriere

Har du mod på nye udfordringer i en virksomhed med gode kollegaer? Hos os bliver du en del af en social og teambaseret organisation, som består af engagerede og højt kvalificerede medarbejdere.

Du får en hyggelig og uformel arbejdsplads centralt i Odense, hvor vi tror på, at vi i fællesskab skaber de bedste resultater.

Vi er altid interesseret i at høre fra kandidater med stor kendskab til Microsoft SharePoint både IT-konsulenter og webudviklere. Så har du f.eks. erfaring med JavaScript/C#/HTML/CSS eller som IT-konsulent, hvor du har skabt brugervenlige løsninger baseret på SharePoint, Office 365 eller SharePoint Online, så vil vi rigtig gerne høre fra dig. Din ansøgning vil blive behandlet i fuld fortrolighed.

Uopfordret ansøgning sendes til:
e-mail: job@flowit.dk 

Ledelsen i FlowIT

Karsten Ley Poulsen partner i FlowIT

Karsten Ley Poulsen

Partner og direktør 

Ansvar: Salg og administration

Tidligere: IT-chef i Rockwool A/S, udviklingsdirektør i et Mærsk Data-selskab og et Københavnsk webbureau.

Uddannelse: Cand. merc. i internt regnskabsvæsen og organisationsteori.


Mobil. 40 21 21 20 - E-mail: klp@flowit.dk

Anders Brunholm Sylvest

Anders Brunholm Sylvest

Konsulentchef

Ansvar: Konsulentafdelingen

Tidligere: Seniorkonsulent hos FlowIT A/S og udviklingskoordinator hos et jysk webbureau.

Uddannelse: Akademiuddannelse i Informationsteknologi


Mobil: 24595817 - E-mail: abs@flowit.dk

Michael Hansen Buur

Michael Hansen Buur

Udviklingschef

Ansvar: Udviklingsafdelingen

Tidligere: Leadudvikler og konsulent, FlowIT, Webudvikler og medstifter, Pixed Interactive

Uddannelse: Master - Cand.IT i Webkommunikation (SDU), Bachelor - Filosofi og Medievidenskab (SDU)

Mobil: 20820267 - E-mail: mhb@flowit.dk

Historie

Flow i arbejdsprocesserne vha. IT - FlowIT

Vores historie begynder tilbage i 1999, da Lars T. Olsen startede FlowIT med en vision om at udvikle brugervenlige IT-værktøjer til at skabe "flow" i processerne. Hans vision blev en realitet, og i dag leverer FlowIT vores eget produkt ProjectFlow til projektstyring, porteføljestyring og tidsregistrering samt Microsoft 365 løsninger, som optimerer projektarbejdet og samarbejdet i mange private og offentlige organisationer.

Lars startede i 1999 alene som freelance konsulent, og i 2001 kom Karsten Ley Poulsen ind som partner - og medarbejder nummer to - i virksomheden med fokus på salg, marketing og administration. Siden kom mange flere medarbejdere og kunder til.

Det fortsatte frem til år 2021, hvor Karsten købte Lars aktier, og få måneder efter solgte en del af aktierne videre til medarbejdere, som gerne ville være aktionærer. Det ville en god del, og FlowIT er derfor i dag ejet af 10 ansatte og vores bestyrelsesformand Mogens Nielsen gennem hans selskab. 

Vi er i dag 18 medarbejdere, som brænder for at skabe resultater og værdifulde projektstyringsløsninger sammen med vores kunder.