Skip to the content

Ressourcestyring i ProjectFlow 365

Få styr på kapaciteten og ressourceanvendelsen på projekter og drift med ressourcestyringen i ProjectFlow 365. Forbind ressourcestyringen til tidsregistreringen i ProjectFlow 365 eller jeres eget tidsregistreringssystem.

Se hvorfor I skal ressourcestyre i videoen. 

Unik fleksibilitet i ressourcestyringen

Unik fleksibilitet i ressourcestyringen

Når projekterne ligger langt ude i fremtiden, så er ressourceplanlægningen typisk på et mere overordnet niveau. Fx kvartals- eller månedsniveau. Når vi så nærmer os tidsmæssigt, ønskes typisk en mere finkornet planlægning på fx måneds- eller ugeniveau. Det er faktisk muligt at gå ned på dagsniveau, hvis det ønskes.

Anvender vi tiden på det vigtigste?

Anvender vi tiden på det vigtigste?

Vores porteføljeplan afspejler prioriteringen af projekterne. Med ressourcestyringen får du indsigt i, om vi også anvender tiden på de prioriterede projekter. Få indsigt i ressourcerne med Power BI og integrér med tidsregistreringen.

Er porteføljeplanen realistisk?

Er porteføljeplanen realistisk?

Ressourcestyringen giver dig indsigt i om porteføljeplanen kan realiseres, når kapacitet sammenholdes med trækket fra projekterne og driften. Få indsigt i hvor booket ressourcerne er, og hvornår nye projekter kan igangsættes, så vi ikke igangsætter for mange projekter samtidig.

Hvor booket er mine medarbejdere?

Hvor booket er mine medarbejdere?

Som ressourceansvarlig får du et samlet overblik over allokeringen af dine medarbejderne på projekter og drift, og om det stemmer overens med den tilgængelige kapacitet. Så kan du planlægge kapaciteten, så efterspørgslen kan imødekommes uden at dine medarbejdere bliver overallokerede. Undgå at dine medarbejdere får stress, og skal springe fra den ene ildebrand til den anden.

Projektlederen: Hvad har jeg af ressourcer?

Projektlederen: Hvad har jeg af ressourcer?

Som projektleder får jeg indsigt i, hvad jer har fået tildelt af ressourcer, og med integration til tidsregistreringen om jeg har fået disse leveret. Så kan du som projektleder levere dine projekter med succes.

Ressourcestyringen er koblet til porteføljestyringen og tidsregistreringen i ProjectFlow.

Få mere viden - vælg din egen demo

Bliv klogere på portefølje- og projektstyring, SharePoint, Office 365, Teams, Planner, økonomistyring, ressourcestyring, integrationer, dokumenthåndtering eller noget helt andet?