Skip to the content

FlowIT samarbejder med private virksomheder

Her er et lille udvalg, af hvad de private projektorganisationer siger om samarbejdet med FlowIT
Den globale virksomhed Schneider Electric fokusere på god kundeservice via løsninger fra FlowIT

Bedre kundeservice og tættere kundekontakt

Schneider Electric ønskede at som en del af deres strategi, at øge kundetilfredsheden. Løsningen blev en kundeportal fra FlowIT, der hurtigere og nemmere giver kunder adgang til alle oplysninger omkring egne bygninger.   

"Min primære opgave er at sikre , at den nye kundeportal lever op til vores kunders forventninger om at få bedre overblik og hurtigere tilgang til information. Vi har lagt vægt på, at vores kunder automatisk får et samlet overblik over egne bygninger, besøg, reparationer m.m. Kunderne har også selv mulighed for ar uploade relevante dokumenter. Vi og vores kunder er meget glade for den grafiske brugerflade. Den gør det let at overskue alle bygninger. En lille, men meget nyttig detalje i portalen er en lyskurve, der viser vores seneste vurdering af kundens energistatus."
Flemming Lyngsfort, Servicechef 

Teknologi: CoreFlow og SharePoint

NJ Gruppen, entreprise virksomheden fra Odense har flyttet sagsstyringen til SharePoint Online

NJ Gruppen A/S entreprise og udvikling

Et stærkt samarbejde flytter projekterne

NJ Gruppen opfører domiciler, erhvervsejendomme, detail- og dagligvarebutikker samt byggerier i hele Danmark, og har et skarpt fokus på samarbejdet og samle projektet, bygherren og byggeledelsen under et.

"Vi har gennem en årrække anvendt en af FlowITs opbyggede og etablerede SharePoint løsninger til vores sagsstyring, og vi har netop, i et godt og konstruktivt samarbejde med Jan Fibæk fra FlowIT, flyttet denne løsning til SharePoint Online for komplet integration med vores Office 365 løsning". Udviklingschef, Steen Førgaard Andersen, NJ Gruppen

Teknologi: CoreFlow på SharePoint Online 

Projektstyring og gode projekter, NRGi anvender IT-løsninger fra FlowIT

Bedre overblik og beslutningsgrundlag

Samarbejdet mellem FlowIT og NRGi har løftet projektgennemførelsen og givet ledelsen bedre beslutningsgrundlag  

"Vi har fået en fælles governance og ProjectFlow til at understøtte projekterne, hvilket har givet et bedre overblik og beslutningsgrundlag. Vi har i dag færre projekter i gang samtidigt, og de som er i gang, er dem der understøtter strategien bedst muligt. Projektlederne og ledelsesgruppen er blevet meget mere opmærksomme på deadlines" 
Roberto Bentsen, Project manager

"ProjectFlow External letter samarbejdet med eksterne samarbejdspartnere grundet let adgang til dokumenter og opgavedeling på samme IT-platform"
Jeanette Larsen, Projektkoordinator

Teknologi: ProjectFlow og ProjectFlow External

 

Udvalgte kunder blandt private virksomheder

Få mere viden - vælg din egen demo

Bliv klogere på portefølje- og projektstyring, SharePoint, Office 365, Teams, Planner, økonomistyring, ressourcestyring, integrationer, dokumenthåndtering eller noget helt andet?