Skip to the content

FlowIT lokaler på 2. salen

Samarbejde med regioner

Hos FlowIT har vi stor erfaring med samarbejde med landet regioner. Løsninger baseret i ProjectFlow er behjælpelig til ressourcestyring, dokumenthåndtering og generelt til strømlining og effektivisering af organisationer. Med en brugervenlig og overskuelig projektplatform opnår alle led i organisationen et større overblik og bedre samarbejde. 

Kundecase: Hillerød Hospital

Løsning: Ny projektportal

Hillerød Hospital valgte projektportalen ProjectFlow, som er en løsning til projekt- og porteføljestyring, på baggrund af deres behov for effektivisering af organisationen, bedre ressourcestyring og effektive værktøjer til deling af dokumenter og opgaver i projekter.

ProjectFlow understøtter projektgruppens behov for samarbejde og dokumentdeling, hjælper projektlederen med projektstyring, giver ledelsen overblik på tværs af projekter og indeholder tidsregistrering og ressourcestyring.

"ProjectFlow har betydet, at vi har fået overblik på tværs af projekterne, og samtidig har vi fået et værktøj, som styrker gennemførelsen af projekterne."
- Joel Lyngeled, souschef, ITM

"Tilgængeligheden og det grafiske layout er intuitivt og brugervenligt"
- Mikkel Andreasen

 

Ressourcestyring

 

Modulet udvider Projektstyrings- og Porteføljestyringsmodulet med funktionalitet til håndtering af projekternes træk på organisationens medarbejdere.

Tidsregistrering 

 

Modulet udvider Projektstyrings- og Porteføljestyringsmodulet med funktionalitet til håndtering af tidsregistrering på projekter.

Det afgørende for mig er at have et godt overblik over projekterne. Det har vi fået i ProjectFlow. Dermed kan vi bedre planlægge vores projekter.

Joel Lyngeled, souschef, ITM

Få mere viden - vælg din egen demo

Bliv klogere på portefølje- og projektstyring, SharePoint, Office 365, Teams, Planner, økonomistyring, ressourcestyring, integrationer, dokumenthåndtering eller noget helt andet?