Skip to the content

FlowIT samarbejder med offentlige institutioner

Her er et lille udvalg og kommentarer fra kunderne om gevinsten ved samarbejdet med FlowIT
Københavns Kommune bruger løsninger fra FlowIT

Bedre overblik og mindre administrativt arbejde

Københavns Kommune. FlowIT har leveret en institutionsportal til Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune. Institutionsportalen er blandt andet med til at forbedre processerne i forbindelse med kvalitetssikring, og til at skabe bedre overblik for medarbejderne i det daglige arbejde.   

Løsningen er en portal med rollebasseret indgang, understøttelse af workflow og integration til en hel række bagvedliggende systemer.

Teknologi: CoreFlow og SharePoint.

Vores brug af SharePoint og CoreFlow fra FlowIT til digitalisering af arbejdsprocesser mellem institutioner, distrikter og forvaltningen giver en brugervenlig løsning, der bidrager til bedre overblik, mere effektive arbejdsprocesser og genbrug af data.

Lars Østergaard, Specialkonsulent, Center for Informatik, Københavns Kommune
Esbjerg Kommune og deres Vision 2020 styres med projektværktøjet ProjectFlow

Kvalitativt løft i Esbjerg Kommune

Samarbejdet mellem FlowIT og Esbjerg Kommune har løftet projektkulturen i kommunen, og gjort projektledelsen og vidensdelingen hurtigere og mere effektiv. 

Teknologi: ProjectFlow, CoreFlow og SharePoint.

Vi var i hele processen meget lydhøre over for ønsker om tilpasninger lokalt i afdelingerne. For eksempel ønskede en lokal afdeling nogle ændringer, som FlowIT implementerede hurtigt, hvilket udløste klapsalver i afdelingen.

Anders Rathleff Hansen, Projektleder. Esbjerg Kommune.

Udvalgte offentlige kunder