Skip to the content

Projekt: Værktøjsdagen 2019 - Konkurrence

Hos FlowIT er vi glade for at kunne annoncere, at vi endnu engang er at finde til Projekt: Værktøjsdagen der finder sted d. 20. november ved Tivoli Hotel & Congress Center. Igen i år udlodder vi billetter til Projekt: Værktøjsdagen og alt du skal gøre er, at tilmelde dig vores konkurrence nederst på siden.

På Projekt: Værktøjsdagen stilles der skarpt på projektledelse og de værktøjer, der giver succes – både it-værktøjer, ledelsesmetoder og uddannelse.

Til messen kan du blandt andet høre taler fra LEGO koncernen om det pres deres projektmodel til tider kan være under. Der vil ligeledes være oplæg fra projektdirektøren fra Vejdirektoratet, som fortæller om hvordan projektledelse kan bygge bro mellem budget og kvalitet.

Som noget nyt til Projekt: Værktøjsdagen kan man i år booke 1:1 sessions med udstillerne. Det giver jer mulighed for at booke et møde med FlowIT til messen, hvor I vælger tidspunkt samt hvad mødet skal omhandle. Dette nye tiltag giver besøgende mulighed for at hører mere specifikt om hvad vi kan hjælpe netop jer med.

Du kan booke 1:1 session lige her 
https://share.hsforms.com/14oMx2gNIS9i5EeN5DzRJHQ3w28f

Vi ser frem til dagen og håber på at møde en masse nye såvel som kendte ansigter til en spændende dag.
Har du ikke allerede købt en billet, kan den købes på deres hjemmeside til 2.495kr. ekskl. Moms.
Afslutning? De heldige vindere trækkes d. 8/11.Tilmelding til konkurrence findes nedenfor:

Projekt: Værktøjsdagen 2019 - Konkurrence

Tilmelding til konkurrence om billetter til Projekt: Værkstøjsdagen 2019
- vinderne offentliggøres i vores nyhedsbrev.

Om forfatteren

Marketingsassistent

Få mere viden - vælg din egen demo

Bliv klogere på portefølje- og projektstyring, SharePoint, Office 365, Teams, Planner, økonomistyring, ressourcestyring, integrationer, dokumenthåndtering eller noget helt andet?