Skip to the content

Når informationen drukner

De mange Excel lister ligger side om side med lange Word dokumenter og udskrevne sider med håndrettelser, sådan er en helt almindelig hverdag i mange organisationer, men det kan løses!

Hvis du f.eks. skal have struktureret en bred vifte af informationer omkring forvaltningens institutioner med alt fra lokalaftaler til udvidede lister med kontaktpersoner for det enkelte institutionsområde, og gerne vil have det i skyen med SharePoint Online, som er en del af Office 365 pakken - så læs her:

FlowIT har hjulpet mange kommuner på vej mod bedre overblik og nemmere arbejdsgange.

Vi leverer løsninger, som fungerer som et opslagsværk til alle de involverede administratorer, og som understøtter muligheden for at andre nemt kan overtage kommunikationen med og omkring en given institution.

For at sikre ensartethed mellem forskellige løsninger kan man vælge at benytte SharePoints Managed Metadata til at oprette og vedligeholde centrale begreber. Vores løsninger kan understøtte dette med valg af kategorier som for eksempel vagttype direkte fra de centrale Managed Metadata kataloger. Hvis du har behov for et samle overblik over institutionerne, understøtter vi det direkte i rapporter eller ved at bruge Power BI til at fortolke data.

Har du Office 365 og gerne vil have løst din administrative udfordring i skyen, så kan vi leverer den på SharePoint Online. Løsningen er dermed tilgængelig, blot brugerne har internet adgang. Så slipper du for at vedligeholde et lokalt servermiljø.

Hvis du går med et ønske om at hæve niveauet på jeres administrationsarbejde, så kontakt Mia eller Karsten for gode råd. 

Mia Kildemoes tlf. 23 20 83 33 eller Karsten Poulsen tlf. 40 21 21 20

Få mere viden - vælg din egen demo

Bliv klogere på portefølje- og projektstyring, SharePoint, Office 365, Teams, Planner, økonomistyring, ressourcestyring, integrationer, dokumenthåndtering eller noget helt andet?