Skip to the content

Mia hjælper kommunerne med digitalisering

I denne uge startede vores nye salgschef Mia Sander Kildemoes på hendes kommune turne, men hun hverken synger eller danser, hun slår derimod på trommer for effektivisering af samarbejde og arbejdsflow i landets kommuner. Hun brænder for digitalisering og det tætte samarbejde med kommunerne, hvilket hun igennem mange år har opbygget som hendes spidskompetence.

Så føler du, at du mangler overblik over projekterne, eller ønsker at mindske det administrative arbejde for at frigøre tid til den enkelte medarbejder, så kontakt Mia. Hun nyder at være på farten, og kommer gerne forbi til en kop kaffe og en snak.

Mia var i går forbi Billund Kommune, og kan i øvrigt også træffes på Digitaliseringsmessen den 27 september, som afholdes i Odense Congress Center. På messen er der mulighed for at høre Jane Jeginds bud på hvordan kommunerne skal forholde sig til den ny teknologi og den digitalisering, som er i gang.

Udover spændende oplæg fra førende digitale frontløbere, så står Mia og Karsten fra FlowIT klar på stand C1 med deres bud på, hvordan FlowIT kan hjælpe jer til succes med projekter og effektivisering af arbejdsprocesser.  

Mia kan kontaktes på telefon 23 20 83 33 eller e-mail: msk@flowit.dk

 

 

Om forfatteren

Marketingchef hos FlowIT

Vælg din egen demo, så den passer til dine behov

Du er velkommen til at notere, hvad du ønsker mere viden om som f.eks.: portefølje- og projektstyring, økonomistyring, ressourcestyring, integrationer, dokumenthåndtering, sagsstyring eller noget helt andet?