Skip to the content

Cloud løsning – SharePoint Online

Microsoft har længe været fortaler for, at fremtiden ligger i skyen, men det er ikke kun Microsoft, som er med til at hype cloud løsninger, vi ser også tendenser fra andre virksomheder, som slår på trommer for sine løsninger i skyen. Apple kan vi heller ikke komme uden om, når vi snakker cloud løsninger, ligesom det i denne uge blev en kendsgerning at Amazons datterselskab Amazon Web Services (AWS), ser potentiale i Danmark, og slår sig ned i København, hvor de allerede leverer løsninger i skyen til danske giganter som Ørsted og Maersk Oil. I USA har de bl.a. streamingtjenesten Netflix som kunde.

Hos FlowIT mærker vi også en interesse fra vores kunder, som ønsker mere viden om SharePoint Online eller at flytte fra SharePoint On-premise til SharePoint Online. Som Microsoft Partner favner vi begge verdner og nogle gange forener vi dem i en hybrid løsning.

Vi har bl.a. flyttet NJ Gruppen A/S fra SharePoint On-premise til SharePoint Online, da kunden ønskede en komplet integration af deres sagsstyring til Office 365.

Odense Kommune er en anden kunde, som vi har hjulpet. Odense Kommune havde i forvejen ikke SharePoint, men ønskede en løsning via deres Office 365, og derfor valgte man, at bygge en vidensdelingsløsning i ældre og handicapforvaltningen og en projektledelsesløsning til IT-afdelingen op omkring SharePoint Online.  

Er du I tvivl om hvad du skal vælge, så kontakt vores konsulenter, de er specialister i SharePoint og SharePoint Online.

På billedet ses vi til en vidensdelings academy om løsninger i skyen / SharePoint Online.

Få mere viden - vælg din egen demo

Bliv klogere på portefølje- og projektstyring, SharePoint, Office 365, Teams, Planner, økonomistyring, ressourcestyring, integrationer, dokumenthåndtering eller noget helt andet?