Skip to the content

ProjectFlow - projekt- og portføljestyringsværktøj

Nye og forbedrede funktioner på alle niveauer 

Vi har netop lanceret vores næste version af ProjectFlow – ProjectFlow version 12. Du får med version 12 mange nye og forbedrede funktioner.

Uanset om du sidder med ansvaret for projekterne eller for økonomien, så vil der være værdi at hente for alle brugere i den nye version af ProjectFlow.

Vi har f.eks. for projektlederen introduceret en dedikeret bogføringsside, hvorpå man kan indtaste disponerede og realiserede økonomital. Siden har både værdi for løsninger med og uden integration til eksternt økonomisystem, da projektlederen kan registrere disponerede tal før de realiserede tal indrapporteres fra økonomisystemet.

Den nye version rummer mange forbedringer, men vi har også løftet kvaliteten og stabiliteten i mange områder af løsningen. Kort sagt vi har været grundige for at give dig det bedste projektstyring- og porteføljestyringsværktøj.

Kontakt os på tlf. 66104055 og hør mere om hvordan ProjectFlow V12 skaber værdi i dine projekter.

Læs mere om ProjectFlow V12

Få mere viden - vælg din egen demo

Bliv klogere på portefølje- og projektstyring, SharePoint, Office 365, Teams, Planner, økonomistyring, ressourcestyring, integrationer, dokumenthåndtering eller noget helt andet?