Skip to the content

Blog

Velkommen til vores blog med nyheder, viden og indblik i trend og tendenser.  

Offentlig Digitalisering 2018

Pernille Rydén PhD og lektor for DTU leverede et fantastisk oplæg i dag til Offentlig Digitalisering, og kom med dette spørgsmål - Hvad er jeres største udfordring?

Er jeres største udfordring "Manglende ledelsesfokus på grund af andre prioriteringer" Eller er det "Forventede omkostninger overstiger forventede gevinster"

Fortæl FlowIT jeres største udfordringer - og vi giver jer et realistisk bud på, hvordan vi kan hjælpe.

Vores erfaringer tæller bl.a. hjælp til dokumenter, milepæle, beslutninger, budgetter, workflow, planer, prioriteringer, kunder, struktur, kultur, grafer, opgaver eller hvordan I kan bruge Office 365.  

FlowIT har igennem mange år, været udstiller på konferencen Offentlig Digitalisering. Det har vi bl.a. for at pleje de mange relationer til kunder og andre samarbejdspartnere, som vi møder på konferencen. Vi stifter også nye bekendtskaber, som giver nye muligheder i form af fremtidige projekter og spændende samtaler.

En vigtig del er konferencen er de faglige indlæg. Her tilegner vi os en viden om pulsen og retningen i den offentlige sektor, som vi ellers ikke ville få. Den viden gør os i stand til, bedre at kunne forstå og rådgive vores kunder, ud fra den situation de står i lige nu, samt de udfordringer der rammer dem lige om lidt.

Sidst og ikke mindst er der netværksarrangementet og festen om aftenen. Her er tonen mere afslappet, og dagens inputs vendes med de andre deltagere.

Mød os på Offentlig Digitalisering 2018 den 14. og 15 marts i Musikhuset i Århus.

I går havde vi fornøjelsen af at præsentere vores kunder for ”Den effektive projektleder” på Odense Teater.

Ud over scenen flød det med buzzword som porteføljestyring, risikoslog, projektmodel, tidsregistrering, strategianalyser, ProjectFlow, afrapportering og visioner. Anders fra Esbjerg Kommune gav os et indblik i Kommunens Vision 2020, og forklarede hvordan de håndterede 200 aktive projekter med ProjectFlow.

Tak til alle deltagerne, vi bukker og nejer.    

På scenen er her nogle af ”De effektive projektledere”…

Analytisk konsulent og projektleder

Vil du være med til at styrke nogle af Danmarks største organisationer i at blive mere effektive til at samarbejde og håndtere deres arbejdsprocesser? FlowIT A/S søger en konsulent der både evner rollen som projektleder, men også har evnen til analytisk at afdække kundernes forretningsproblemer, så det kan omsættes til IT-løsninger. Du bliver en del af vores ambitiøse konsulentafdeling, som kombinerer godt samarbejde med et højt fagligt niveau, og skaber de bedste og mest værdiskabende løsninger for vores kunder.

Om dig

Du har erfaring som konsulent og har arbejdet med projektledelse og afdækning af kunders behov i relation til en IT-løsning. Du har en længerevarende uddannelse, og har lyst til at arbejde kunderettet med løsninger baseret på Microsoft SharePoint, Office365 og SharePoint Online i samspil med FlowIT’s tillægsprodukt CoreFlow. Du er blandt de fagligt bedste, og ser samarbejde som en forudsætning for succes.

Du trives godt med ”frihed under ansvar”.

Om jobbet

Du bliver hurtigt en del af en faglig orienteret konsulentafdeling, hvor vi i fællesskab med den øvrige organisation, leverer brugervenlige SharePoint-baserede løsninger, der styrker vores kunders evne til at samarbejde og skaber forretningsmæssig værdi.

Vi arbejder struktureret efter vores leveranceproces. Du er med fra de tidlige kundemøder, og er drivende i.f.m. med foranalysen, styringen af den efterfølgende udvikling og ved levering af løsningen.

Du kommer til at arbejde struktureret, med en stor grad af frihed og medansvar for at sikre en god dagligdag. De fleste af dine opgaver kan løses fra vores kontor i Odense centrum tæt på Odense Banegård.

Vores vinkel

  • Vi er fagligt blandt de bedste og mest innovative inden for vort område.
  • Vi arbejder med processer, frihed og ansvar for at skabe en god dagligdag.
  • Vi er hele mennesker, der skal levere varen både på arbejdet og derhjemme.
  • Vi spiser sundt og deltager gerne i fælles aktiviteter – motionsløb, fisketure,…

Er du den, vi leder efter?

  • Du er blandt de skarpeste, og sulten på at lære nyt.
  • Du er til projektledelse af mindre og mellemstore projekter.
  • Du sætter en ære i, at nå målet inden for de aftalte tolerancer.
  • Du kan lytte og omsætte forretningsproblemer til IT-løsninger.
  • Du er god til at samarbejde med andre.

Verden bevæger sig hele tiden, så send os en ansøgning nu på job@flowit.dk, vi behandler dem løbende!

Kontakt Konsulentchef Martin Gundertofte på job@flowit.dk eller telefon 31244055 / 66104055, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kort om FlowIT A/S

FlowIT A/S er et konsulent- og softwarehus etableret i 1999. Vores mission er at styrke organisationers evne til at samarbejde. FlowIT A/S tilbyder to SharePoint-baserede softwareprodukter, ProjectFlow og CoreFlow, med dertilhørende konsulentydelser. Vi er 26 medarbejdere på vores kontor i Odense.

Vores kunder er mellemstore og store organisationer, og vi har løst opgaver for Sampension, Københavns Kommune, HMN Naturgas, NRGi, Region Sjælland, Sund & Bælt og mange andre. 

Her fortæller seniorprojektleder Anders Brunholm Sylvest om hvordan en typisk dag forløber i afdelingens Solutions. Denne afdeling varetager forretningsafklaring og implementering af de løsninger vi leverer til vores kunder. Ingen dage er – heldigvis – ens, men det giver et billede af, hvor mange forskelligartede aktiviteter afdelingen bidrager med for at kunne analysere, konstruere og supportere vores kunders løsninger.

• 07:30 Jeg ankommer på cykel til vores kontor i Odense midtby, og arbejdsdagen begynder med at læse og visitere nye e-mails. Derefter gennemgår jeg status på de opgaver mine kolleger har arbejdet på i mine projekter i ProjectFlow. Kalenderen giver mig overblikket over, hvad mine kolleger i afdelingen laver i dag – nogle er ude hos kunder, andre på kontoret. Jeg tjekker vores supportsystem og uddelegerer en sag til en kollega til senere på ugen.
• 08:00 Jeg påbegynder en konfigurationsopgave, som er planlagt til denne formiddag. Undervejs konsulterer jeg en udvikler fra Products-afdelingen for at høre om best practices og drøfte implementeringsstrategien.
• 10:00 En anden konsulent beder mig bidrage til et estimat på en integration mellem ProjectFlow og et økonomisystem. Vi booker et mødelokale for bedre at kunne fokusere på opgaven.
• 10:30 Jeg arbejder videre på konfigurationsopgaven og taler i telefon med kunden for at afklare nogle forhold om den organisatoriske forankring af den nye funktionalitet.
• 12:00 Vi går til frokost – alle afdelinger spiser sammen.
• 12:30 Der er afdelingsmøde, hvor konsulentchefen gennemgår KPI'er for Solutions-afdelingen. Vi kigger på ressourcebelægningen de næste par måneder frem og drøfter udfordringer. Der gennemgås forskellige emner – nogle tekniske, nogle procesmæssige.
• 13:30 Jeg gennemgår og tester en løsning som én af mine projektdeltagere har arbejdet på. Han arbejder på hjemmekontor i dag, så vi tager dialogen via Skype.
• 14:30 Jeg planlægger opgaver til i morgen, for både mig selv og mine kolleger, som arbejder på mine kunder. Jeg registrer dagens arbejde i tidsregistreringsmodulet i ProjectFlow, og udarbejder statusrapporter på igangværende projekter til vores Account Managers.
• 15:30 Så er det tid til at hente børn i institutioner, og holde fyraften.

 

Det er sidste chance for at få billetter til vores ProjectFlow Brugerforum, hvor du har mulighed for at skærpe dine evner som projektleder.
Få råd og indsigt fra specialister og kollegaer. Tilmeld dig ProjectFlow Brugerforum i dag. 

Den 28 februar ligger Odense Teater rammer til en dag med viden og netværk. 

Gratis tilmelding  

 

FlowIT software kan købes på SKI-rammeaftale via DXC Technology

Samarbejdet mellem FlowIT og DXC Technology (tidl. CSC) fortsætter, og vi kan derfor tilbyde vores ProjectFlow og CoreFlow løsninger via SKI 02.06 rammeaftalen, som Statens- og Kommunernes indkøbsservice har indgået på vegne af alle offentlige kunder i Danmark.

I SKI-aftalen er alle juridiske og praktiske forhold afklaret, således at vi sammen kan anvende tiden til faglige forhold og reducere tidsforløbet på ressourcekrævende udbudsrunder.

Via SKI 02.06 og DXC Technology kan vi tilbyde FlowITs SharePoint basserede projektportal ProjectFlow til bl.a. projekt- og porteføljestyring mv.
Endvidere har vi også udviklet et tredjepartsværktøj CoreFlow, som får det ypperste ud af SharePoint, så du hurtigt og nemt kan gennemføre tilpasninger på din SharePoint løsning, så den bliver endnu mere målrettet til dine behov.

Service, support og IT-kurser indgår som tilknyttede ydelser i rammeaftalen, og vi kan tilbyde rådgivning og sparing med vores erfarne konsulenter, så du opnår succes med dine projekter.

FlowIT ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår
Vi vil gerne ønske dig og din familie en rigtig glædelig jul og et godt nytår.
Ligeledes, vil vi benytte lejligheden til at takke din organisation, for et godt samarbejde i det forløbne år. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde i 2018.

Vi vil også gerne takke vores kunder, for jeres trofasthed og byde en række nye kunder velkommen. Vi har blandt andet i 2017 budt velkommen til Udenrigsministeriet, Per Aarsleff og Faaborg-Midtfyns Kommune.

I 2018 venter mange spændende projekter, som vi ser frem til at løse sammen med jer.  

Fra alle os til alle jer
Glædelige jul og godt nytår

Få indsigt i fremtidens projekt- og porteføljestyring

Inspiration og ny viden om ProjectFlow

På ProjectFlow Brugerforum kan du høre mere om, hvordan andre virksomheder har succes med projektstyring og porteføljestyring bakket op af FlowITs løsninger.
Der er også mulighed for faglig sparring med de andre deltager og eksperter fra FlowIT.

ProjectFlow Brugerforum er gratis, og er for dig, som er kunde hos FlowIT. Du bliver en del af et stærkt erfaringsnetværk inden for projekt- og porteføljeledelse, hvor deltagerne kommer fra mellemstore og store virksomheder, offentlige organisationer og ministerier.

Dagens program består af en kundepræsentation og aktive øvelser, hvor du som deltager får en dybere indsigt i ProjectFlow og vores seneste version 12, som netop har haft Danmarks præmiere.
Anders Rathleff fra Esbjerg Kommune vil præsentere dig for kommunens erfaringer med projekt- og porteføljestyring, og hvordan de forbedret projektledelsen.

Vi afholder ProjectFlow Brugerforum onsdag den 28. februar 2018 på Odense Teater fra kl. 8.30-14.15.

Vi glæder os til at se dig.

Book plads her

ProjectFlow V12

Nye og forbedrede funktioner på alle niveauer

Vi har netop lanceret vores næste version af ProjectFlow – ProjectFlow version 12. Du får med V12 mange nye og forbedrede funktioner.

Uanset om du sidder med ansvaret for projekterne eller for økonomien, så vil der være værdi at hente for alle brugere i den nye version af ProjectFlow.

Vi har f.eks. for projektlederen introduceret en dedikeret bogføringsside, hvorpå man kan indtaste disponerede og realiserede økonomital. Siden har både værdi for løsninger med og uden integration til eksternt økonomisystem, da projektlederen kan registrere disponerede tal før de realiserede tal indrapporteres fra økonomisystemet.

Den nye version rummer mange forbedringer, men vi har også løftet kvaliteten og stabiliteten i mange områder af løsningen. Kort sagt vi har været grundige for at give dig det bedste projektstyring- og porteføljestyringsværktøj.

Kontakt os på tlf. 66104055 og hør mere om hvordan ProjectFlow V12 skaber værdi i dine projekter.

Læs mere om ProjectFlow V12

Bestil din personlige demo om portefølje- og projektstyring