Case: Metropol

Effektivisering af projektarbejdet med projektsyring og porteføljestyring

MetropolMetropol gennemfører hvert år et større antal projekter, og dermed er der opstået et behov for at effektivisere projektarbejdet og give ledelsen et bedre overblik over aktiviteter og fremdrift.

FlowIT har leveret Projektportalen ProjectFlow, som understøtter projektledernes opgaver samtidig med at både projektdeltagere og ledelse har nem og overskuelig adgang til relevante informationer.

Metropol har mange forskellige projekttyper, og derfor har fleksibiliteten i ProjectFlow givet dem mulighed for at give hver projekttype de optimale værktøjer. Metropol har endvidere stor fokus på projekternes økonomi og ressourceforbrug. Der er derfor integration til organisationen økonomisystem, hvorfra der hentes realiserede data, så der nu er overblik over projekternes overordnede økonomi.

Løsningen giver også mulighed for at følge de enkelte posteringer. For at sikre både effektivitet og trivsel har Metropol behov for følge projekternes forbrugte tid, og der er derfor integration til organisationens tidsregistrering, hvilket giver overblik over forbrugte timer. 

 

Om Metropol: 

Professionshøjskolen Metropol udbyder og udvikler videregående uddannelser og efter- og videreuddannelse, der på et internationalt fagligt niveau imødekommer behovet for kvalificeret arbejdskraft. Skolen har ca. 1.000 ansatte og omkring 9.000 elever. 

Tilmeld nyhedsbrev

Få tilbud, nyheder og inspiration direkte i din indbakke

Om FlowIT

  • FlowIT A/S er et konsulent- og softwarehus etableret i 1999. Vores mission er at styrke organisationers evne til at samarbejde. FlowIT A/S tilbyder to softwareprodukter og dertilhørende konsulentydelser:
  •      -   CoreFlow® - et tredjepartsværktøj til
  •          SharePoint til etablering af
  •          brugervenlige løsninger.
  •      -   ProjectFlow® - én samlet løsning til al
  •          projektarbejde i organisationen.
Vi er på Linkedin

Kontakt

FlowIT A/S
Vindegade 34, 1-2. sal,
DK-5000 Odense C

Telefon: 66 10 40 55
E-mail: info@flowit.dk

Vores kontortid er:
Mandag til torsdag 9-17.
Fredag 9-15.30.

CVR. nr.: 26829798
Bank: Handelsbanken
Reg. nr. 0894 kontonr. 1012141