Effektiv økonomi- og ressourcestyring med ProjectFlow ved LO

LOFlowIT A/S afholdte den 7. oktober 2010 et vellykket seminar om effektiv økonomistyring og ressourcestyring hos LO med projektportalen ProjectFlow.

Indlæg 1. Kate Fuglsang fra LO kom i sit indlæg ind på udfordringer omkring styring af både økonomi og ressourcer på deres projekter. LO oplever ofte, at et projekt kan kræve forholdsvis få økonomiske midler og mange menneskelige ressourcer, og det er derfor vigtigt at vurdere projekterne ud fra det samlede ressourcetræk. LOs ProjectFlow løsning giver netop mulighed for dette. Kate foklarede, hvordan LO har fået mere effektive arbejdsgange og konkrete, målbare resultater i form af overblik over den samlede pris på de enkelte projekter.

 Indlæg 2 - Workshop. Dagens andet indlæg satte fokus på værdien af projektporteføljestyring. Med udgangspunkt i de mange muligheder for porteføljestyring i ProjectFlow, blev deltagerne i denne workshop inddraget i en ivrig diskussion og efterfølgende konklusioner baseret på deltagerne erfaring og viden fra egne organisationer.

Diskussionen endte med konklusioner omkring organisationens udbytte af porteføljestyring, sikring af effektiv sammenkobling af projektstyring og porteføljestyring, og optimal udnyttelse af organisationens ressourcer.

Udsnit fra LOs præsentation:

LO case

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med ProjectFlow kan LOs projektledere nemt detailplanlægge anvendelse af ressourcer på projektet. Herfra er det nemt at skabe overblik på tværs af projekterne.

Tilmeld nyhedsbrev

Få tilbud, nyheder og inspiration direkte i din indbakke

Om FlowIT

  • FlowIT A/S er et konsulent- og softwarehus etableret i 1999. Vores mission er at styrke organisationers evne til at samarbejde. FlowIT A/S tilbyder to softwareprodukter og dertilhørende konsulentydelser:
  •      -   CoreFlow® - et tredjepartsværktøj til
  •          SharePoint til etablering af
  •          brugervenlige løsninger.
  •      -   ProjectFlow® - én samlet løsning til al
  •          projektarbejde i organisationen.
Vi er på Linkedin

Kontakt

FlowIT A/S
Vindegade 34, 1-2. sal,
DK-5000 Odense C

Telefon: 66 10 40 55
E-mail: info@flowit.dk

Vores kontortid er:
Mandag til torsdag 9-17.
Fredag 9-15.30.

CVR. nr.: 26829798
Bank: Handelsbanken
Reg. nr. 0894 kontonr. 1012141