Microsoft SharePoint

En fleksibel platform for organisationer og virksomheder

Hvad er SharePoint?

SharePoint er et af Microsofts største produkter og med en tæt integration til Office, udgør SharePoint et solidt fundament for virksomheder og organisationer med behov for videndeling, samarbejde, dokumenthåndtering, sociale værktøjer og søgning.

 

Også en gratis udgave af SharePoint

Der findes både et par betalbare og en gratis udgave af SharePoint. FlowIT understøtter alle udgaver af SharePoint.

 

Brug specialister og få fuld udnyttelse af virksomhedens SharePoint

FlowIT er 100% dedikeret til udvikling og tilpasning af løsninger baseret på SharePoint. Igennem mere end 10 år har vi hjulpet en lang række virksomheder og organisationer med at forbedre deres samarbejde og øge produktiviteten ved at organisere deres viden, understøtte processerne og synliggøre resultater. Denne viden og erfaring stiller vi gerne til din rådighed.

 

Forankring i din organisation

En løsning skal understøtte virksomhedens mål og samtidig integreres i organisationen således at medarbejderne oplever et naturligt og effektivt flow i deres arbejdsopgaver. Med andre ord skal løsningen forankres i organisationen før virksomheden oplever den fulde effekt. FlowIT har stor erfaring med den organiske forankring.

 

Kom hurtigt og sikkert i mål

FlowIT har udviklet en værktøjskasse, som gør at din organisation kan komme hurtigere og mere sikkert i mål. CoreFlow er et konfigurationslag hvor vi opbygger og tilpasser løsninger uden at kode.

Har du behov for en tilpasning af din SharePoint installation har vi næsten sikkert en løsning vi hurtigt og effektivt kan tilpasse. Det betyder kortere udviklingstid, mere sikker løsning samt naturligvis en relativt lille omkostning. 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få tilbud, nyheder og inspiration direkte i din indbakke

Om FlowIT

  • FlowIT A/S er et konsulent- og softwarehus etableret i 1999. Vores mission er at styrke organisationers evne til at samarbejde. FlowIT A/S tilbyder to softwareprodukter og dertilhørende konsulentydelser:
  •      -   CoreFlow® - et tredjepartsværktøj til
  •          SharePoint til etablering af
  •          brugervenlige løsninger.
  •      -   ProjectFlow® - én samlet løsning til al
  •          projektarbejde i organisationen.
Vi er på Linkedin

Kontakt

FlowIT A/S
Vindegade 34, 1-2. sal,
DK-5000 Odense C

Telefon: 66 10 40 55
E-mail: info@flowit.dk

Vores kontortid er:
Mandag til torsdag 9-17.
Fredag 9-15.30.

CVR. nr.: 26829798
Bank: Handelsbanken
Reg. nr. 0894 kontonr. 1012141