CoreFlow - tredjepartsværktøj til SharePoint

Succes med SharePoint

Mange organisationer skal i dag håndtere rigtig mange forandringer. Det betyder, at it-systemerne løbende skal tilpasses, eller nye behov skal tilfredsstilles.

FlowIT har derfor udviklet CoreFlow® produktet, som gør det hurtigere at implementere nye SharePoint-løsninger. Samtidig bliver det nemmere løbende at tilpasse løsningerne til ændrede behov og opgradere til nye versioner af SharePoint.

Herunder kan du læse henholdsvis om fordelene ved CoreFlow samt om CoreFlows tekniske del.  

 

Din CoreFlow løsning

Bag om maskineriet i CoreFlow

 

Få succes med din SharePoint løsning

CoreFlow er udviklet til hurtigt at gennemføre tilpasninger og implementere ændringer på SharePoint løsninger.  Med CoreFlow kan man vælge at opbygge en ny løsning målrettet mod jeres specielle behov eller tage udgangspunkt i én af de mange konfigurationer, som findes i forvejen.

 

Fordele ved CoreFlow

I opnår følgende fordele ved anvendelsen af CoreFlow:

 • Kortere ”time to market” for nye SharePoint-løsninger
 • Spar tid, penge og test ved at undgå programmering. De fleste løsninger kan laves alene via konfiguration
 • Få glæde af alt det gode i SharePoint og få adgang til ekstra funktionalitet
 • Kontinuerlig videreudvikling med ny funktionalitet
 • Nemmere opgradering til nye versioner af SharePoint
 • Et effektivt konfigurationsværktøj
 • Nemmere integration til tredjepartssystemer

 

En palette af løsninger

Med CoreFlow kan I bygge en løsning fra bunden eller tage udgangspunkt i en af de eksisterende CoreFlow-løsninger. Vi har bl.a. lavet løsninger inden for:

 • Projektportal til projekt- og porteføljestyring (projektportalen ProjectFlow)
 • Systemportal til styring af organisationers applikationer og servere
 • Kontraktportal til kontraktstyring
 • Aftaleportal til styring af strategi, ledernes mål og kontinuerlig afrapportering
 • Håndtering af indstillinger til ledelsen (dagsordenpunkter mv.)
 • Workflow-løsninger (ressourcestyring, feriehåndtering, ændrings/fejlhåndtering mv.)

 

Hosting af CoreFlow

I skal også vælge, om I ønsker at drive it-platformen selv, eller om I ønsker drift hos FlowITs hostingpartner. Desuden skal I vælge, om I ønsker, at implementere på gratisudgaven af SharePoint, standardudgaven eller enterprise udgaven. CoreFlow understøtter desuden både SharePoint 2010, SharePoint 2013, SharePoint 2016 og SharePoint Online.

SharePoint kræver desuden Microsoft SQL Server 2008 eller nyere.

  

Bag om maskineriet i CoreFlow

CoreFlow er grundlaget i FlowITs løsninger og fungerer sammen med SharePoint som den fælles løsningsplatform. CoreFlow består af tre hoveddele: den centrale konfigurationsmodel, de fleksible dataservices og endeligt de mange interaktive brugerfladeelementer SharePoint Add-ins (Web Parts).

 

CoreFlow - konfigurationDen centrale konfigurationsmodel

Bag al funktionalitet i CoreFlow ligger konfigurationslaget, som blandt andet indeholder en samling af opsætninger eller konfigurationer til forskellige dele af systemet. Herudover indeholder konfigurationslaget også en business logic orienteret scripting motor, som er toptunet til bearbejdning af datakilder og kommunikation på tværs af alle dele af CoreFlow-løsningen, f.eks. rapporter, datakilder, datatyper, rettigheder og brugerdata.

Det gør det f.eks. enkelt at styre rettigheder i næsten alle sammenhænge samt kombinere data fra vidt forskellige dele af systemet.

CoreFlow - konfiguration 2

Al konfiguration gemmes i en central database, der også anvendes til lagring af løsningernes metadata og speciel kontekstuel data, som danner relation imellem vidt forskellige dele af både SharePoint, CoreFlow og eksterne systemer.

 

Interaktive brugerfladeelementer

CoreFlow tilføjer en lang række visuelle og funktionelle elementer, såkaldte SharePoint Add-ins  (f.eks. ganttkort, grafer, rapporter, formularer og filtre). Disse kombineres til et væld af komplette sider, komplekse rapporter og apps i konkrete løsninger.

 
Coreflow WebpartsAlle SharePoint Add-ins kan udveksle data og styres igennem konfigurationsmodellen. Den enkle tilgang sikrer at tilføjelse eller ændring af funktionalitet, kan foretages nemt, uden programmering og installation. Disse web parts fungerer fuldt integreret i SharePoint.

Udover de enkelte webparts, introducerer CoreFlow også egne indtastningskontroller, som tillader systematiseret udvælgelse af kompleks dynamisk data, dvs. data, som kan stamme fra vidt forskellige kilder (også eksterne) og tilmed ændre sig over tid.

 

Fleksible dataservices

Størstedelen af alle konfigurationer i CoreFlow kan trække på fælles datakilder. Disse datakilder kan enten komme fra SharePoint, CoreFlow selv eller eksterne systemer (f.eks. eDoc, SAP, m.fl.). Men kilderne kan også gives videre med standardiserede webservicemetoder og på den måde slutte integrationscirklen.

Grundet den fleksible datamodel i CoreFlow, kan CoreFlow fungere som et centralt integrationssystem på tværs af organisationens og eksterne partneres IT-systemer.

 

Hvad Indeholder CoreFlow?

CoreFlow produktet er et tredjepartsværktøj til SharePoint, som indeholder

 • En hel palette af SharePoint Add-ins som kan forbindes indbyrdes, og giver rig funktionalitet (fx Gantt-kort, formularmodul, grafiske modul, tidsregistrering…)
 • Styring af SharePoint Add-ins visninger på tværs af SharePoint webs via centralt konfigurationsværktøj (som kan rettes direkte i produktion)
 • En hel palette af integrationskomponenter (web services til dataudveksling, oprettelse af webs, AD-integration, ESDH-integrationsmodul, integration med økonomi- og tidsregistrering,…)
 • Styring af konfiguration af integrationer via centralt konfigurationsværktøj
 • Understøttelse af alle SharePoint versioner (foundation, standard, enterprise og SharePoint Online)
 • Høj kvalitet og sikkerhed i kraft af alle kunder anvender den samme software kerne.
 • Løbende videreudvikling af software kernen, så den fx også fungerer på nye versioner af SharePoint
 • Certificeret af Microsoft

Tilmeld nyhedsbrev

Få tilbud, nyheder og inspiration direkte i din indbakke

Om FlowIT

 • FlowIT A/S er et konsulent- og softwarehus etableret i 1999. Vores mission er at styrke organisationers evne til at samarbejde. FlowIT A/S tilbyder to softwareprodukter og dertilhørende konsulentydelser:
 •      -   CoreFlow® - et tredjepartsværktøj til
 •          SharePoint til etablering af
 •          brugervenlige løsninger.
 •      -   ProjectFlow® - én samlet løsning til al
 •          projektarbejde i organisationen.
Vi er på Linkedin

Kontakt

FlowIT A/S
Vindegade 34, 1-2. sal,
DK-5000 Odense C

Telefon: 66 10 40 55
E-mail: info@flowit.dk

Vores kontortid er:
Mandag til torsdag 9-17.
Fredag 9-15.30.

CVR. nr.: 26829798
Bank: Handelsbanken
Reg. nr. 0894 kontonr. 1012141