Integration

Få adgang til information på tværs af dine digitale platforme

IntegrationProjectFlow er bygget på en fleksibel og åben platform der muliggør integration til de fleste andre systemer i virksomheden. Herigennem er det muligt at for brugerne at få adgang til alt projektrelateret information i virksomheden via én platform.

Via ProjectFlow er der således muligt at indhente og vedligholde relevant information fra f. eks økonomisystemet, ESDH eller Outlook. Herved har brugerne altid et aktuelt og opdateret overblik over budgetter og økonomien i organisationens projekter.

Hvis du arbejder i det offentlige, kan integration med ESDH-systemet give store ressourcemæssige besparelser, idet journaliseringen derved indgår i den naturlige arbejdsgang. FlowIT har løsningspakker, som integrerer ProjectFlow med ESDH-systemerne Captia/Workzone fra Scanjour og eDoc fra Fujitsu Services samt SBSYS og Fics. FlowIT har desuden et samarbejde med Traen omkring snitflader mod Acadre.

Anvender organisationen tidsregistrering i ProjectFlow kan denne nemt integreres med timeforbruget på møderne i Outlook. Herved undgår man at dobbeltregistrere.

 

I ProjectFlow er der mulighed for integration til:

Tilmeld nyhedsbrev

Få tilbud, nyheder og inspiration direkte i din indbakke

Om FlowIT

  • FlowIT A/S er et konsulent- og softwarehus etableret i 1999. Vores mission er at styrke organisationers evne til at samarbejde. FlowIT A/S tilbyder to softwareprodukter og dertilhørende konsulentydelser:
  •      -   CoreFlow® - et tredjepartsværktøj til
  •          SharePoint til etablering af
  •          brugervenlige løsninger.
  •      -   ProjectFlow® - én samlet løsning til al
  •          projektarbejde i organisationen.
Vi er på Linkedin

Kontakt

FlowIT A/S
Vindegade 34, 1-2. sal,
DK-5000 Odense C

Telefon: 66 10 40 55
E-mail: info@flowit.dk

Vores kontortid er:
Mandag til torsdag 9-17.
Fredag 9-15.30.

CVR. nr.: 26829798
Bank: Handelsbanken
Reg. nr. 0894 kontonr. 1012141