Brugertyper

En effektiv organisation kendetegnes ved, at alle medarbejdere samarbejder og videndeler på tværs af organisationen i forhold til at nå virksomhedens strategiske mål. Der er mange faktorer, der spiller ind i forhold til at skabe en succesfuld samarbejdssituation, men et af de vigtigste kriterier er, at medarbejdere inddrages og bidrager med deres viden og kompetencer i de processer, der er relevante for deres arbejde.

Omdrejningspunktet for at etablere en effektiv og samarbejdende organisation, er ofte anskaffelse eller tilpasning af en IT løsning, der kan understøtte dette samarbejde på tværs af medarbejderne. Her er der rigtigt mange faktorer, der spiller ind, men en hindring, som mange overser, er inddragelse af brugerne af it-systemet. Det er afgørende, at alle brugertyper føler, at systemet bidrager positivt i forhold til deres ansvarsområder og arbejdsopgaver. Imødekommelse af denne opgave er et område, der kræver en grundig foranalyse af virksomhedens brugertyper og deres behov.

FlowIT har stor erfaring med afdækning af behov på tværs af organisationen og fastlæggelse af en strategi, der tilgodeser de organisatoriske udfordringer. De typiske brugertyper i en projektorganisation er leder, projektleder og bruger. 

Samlingspunktet for alle i organisationen

Tilmeld nyhedsbrev

Få tilbud, nyheder og inspiration direkte i din indbakke

Om FlowIT

  • FlowIT A/S er et konsulent- og softwarehus etableret i 1999. Vores mission er at styrke organisationers evne til at samarbejde. FlowIT A/S tilbyder to softwareprodukter og dertilhørende konsulentydelser:
  •      -   CoreFlow® - et tredjepartsværktøj til
  •          SharePoint til etablering af
  •          brugervenlige løsninger.
  •      -   ProjectFlow® - én samlet løsning til al
  •          projektarbejde i organisationen.
Vi er på Linkedin

Kontakt

FlowIT A/S
Vindegade 34, 1-2. sal,
DK-5000 Odense C

Telefon: 66 10 40 55
E-mail: info@flowit.dk

Vores kontortid er:
Mandag til torsdag 9-17.
Fredag 9-15.30.

CVR. nr.: 26829798
Bank: Handelsbanken
Reg. nr. 0894 kontonr. 1012141