18 års erfaringer med optimering af samarbejde

og arbejdsprocesser

Projektportalen ProjectFlow

Styrk organisationens evne til at styre og gennemføre projekter

ProjectFlow er en projektportal, der indeholder en række funktioner, som understøtter projektarbejdet i organisationen, og skaber overblik på tværs af projekterne. ProjectFlow kan anvendes både internt og til samarbejdet med eksterne. 

Projektportalen ProjectFlow er et værktøj til projektstyring, programstyring, porteføljestyring samt til at skabe overblik over ressourcer og økonomi med tæt integration til øvrige systemer.

Hør mere om de forretningsmæssige gevinster og oplev udvalgte funktionaliteter i ProjectFlow ved at se videoen "ProjectFlow - succes med projekter:

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle løsninger i ProjectFlow integrerer tæt med Microsoft Office og er baseret på Microsoft SharePoint. ProjectFlow understøtter både gratisudgaven og de betalbare udgaver af SharePoint og kan naturligvis afvikles på både SharePoint 2010, SharePoint 2013, SharePoint 2016 og i skyen. 

ProjectFlow understøtter en trinvis udvikling i organisationens modenhed og indeholder en række tilvalgsmoduler som tidsregistrering, økonomistyring, ressourcestyring samt muligheden for at integrere med eksisterende systemer.

Tilmeld nyhedsbrev

Få tilbud, nyheder og inspiration direkte i din indbakke

Om FlowIT

  • FlowIT A/S er et konsulent- og softwarehus etableret i 1999. Vores mission er at styrke organisationers evne til at samarbejde. FlowIT A/S tilbyder to softwareprodukter og dertilhørende konsulentydelser:
  •      -   CoreFlow® - et tredjepartsværktøj til
  •          SharePoint til etablering af
  •          brugervenlige løsninger.
  •      -   ProjectFlow® - én samlet løsning til al
  •          projektarbejde i organisationen.
Vi er på Linkedin

Kontakt

FlowIT A/S
Vindegade 34, 1-2. sal,
DK-5000 Odense C

Telefon: 66 10 40 55
E-mail: info@flowit.dk

Vores kontortid er:
Mandag til torsdag 9-17.
Fredag 9-15.30.

CVR. nr.: 26829798
Bank: Handelsbanken
Reg. nr. 0894 kontonr. 1012141